Voor docenten

Ben je docent en wil je jouw leerlingen meer vertellen over het geheim van kennis en kracht? Schrijf je dan nu in voor het lesprogramma!

EEN GGI’ER?

DE GRAVERS, DE 10 TON TILLERS EN DE OOGSTERS.

Ja, je kent ze wel! De gravers die aan de weg werken, de tien ton tillers en de oogsters en mesters op het veld. Dat zijn allemaal GGI’ers. GGI staat voor Groen, Grond en Infrastructuur. En is precies waar GGI’ers werken. Ze zorgen ervoor dat er sportvelden zijn om te sporten, dat groente en fruit kan groeien en verbinden iedereen in Nederland, met waterwegen en leidingen. GGI is een essentieel vak.

KENNIS EN KRACHT!

GROTE MACHINES GROTE TALENTEN.

GGI is niet alleen belangrijk, het is ook een heel mooi vak. Want het gaat niet alleen om de kracht van de machine, maar ook om de kennis van de GGI’er zelf. Die moet zorgen dat de omgeving veilig is, het weer constant in de gaten houden of grondlagen op de millimeter precies opmeten. Maar dat zie je niet direct als je een GGI’er aan het werk ziet. Daarom is de campagne ‘Het geheim van kennis en kracht’ ontwikkeld. Zo kunnen jouw leerlingen GGI zelf gaan ontdekken.

BRENG KENNIS EN KRACHT IN JOUW KLAS!

Om GGI te kunnen ontdekken in de klas is het kennis en kracht pakket ontwikkeld. Hier kun jij met je leerlingen alles leren over de branche, de GGI banen en de opleidingen. Bestel het pakket gelijk!